Hurtig levering
Altid friske blomster
100% Sikker betaling
Strakslevering for kun 149,-
Nem online returproces
100% Sikker betaling

Velkommen til Akacie Blomster

Din fortrukne blomsterhandler

Hos Akacie Blomster laver vi alt indenfor blomster til fester, bryllup, dåb, mor & barn buket, kistepynt, bårebuketter, konfirmation mm.

Med vores store udvalg af forskellige typer og farver blomster binder vi almindelige  buketter, brude buketter, bårebuketter med flere.
Vi er specialiseret i at sammensætte buketten lige som du ønsker det, dermed får du mulighed for at sætte dit personlige præg på buketten.

Akacie Blomster i Farum

Din blomsterforhandler

Vi har i 30 år drevet forretning på Akacietorvet i Farum, vores blomsterbutik er beliggende i hjertet af hele Farum City. Butikken laver alt indenfor blomster og dekorationer til alle livets stunder. Du kan bestille buketter og dekorationer her fra hjemmesiden, eller du kan besøge os i Farum, hvor du finder blomster og brugskunst i vores inspirerende udstillinger. Det er ingen hemmelighed, at vi, i vores butik har grønne fingre. Vi er kvalitetsbevidste, og udvælger de bedste, friske og pæneste blomster til vores kunder. Vi har stor erfaring i at arbejde med fri hånd til, at binde unikke buketter samt blomsterdekorationer. Vi tager udgangspunkt i årstiderne og de mange variationsmuligheder, der findes i blomsternes verden.

Lukket fra d. 1/7 til d. 14/8.

Vi ønsker alle en go’ og dejlig sommerferie!